Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Windows 8, MINDEN RENDBEN??

ebronit

2013.05.24. 09:25

windows-8-sminkelos-reklam.gif

Már majdnem egy hónapos, de én még csak most találtam rá ennek a gifnek az eredetére, álmomban sem gondoltam volna, hogy egy Windows reklámból jön. Így jár, aki nincs föliratkozva a Microsoft hivatalos YouTube-csatornájára! Három reklámot töltöttek föl május 8-án, aztán leszedték, aztán visszatették, és most már bárki megnézheti a legfurább operációsrendszer reklámot, ami valaha is kipattant a marketingesek fejéből.

Mindegyik reklám nagyon-nagyon fura: mindháromban ázsiaiak beszélnek felirat nélkül, és egyikben sem látható a Windows 8, de még csak egy számítógép sem. Ezek inkább metaforák akarnak lenni a Windows egy-egy tulajdonságára. Állítólag ezek mind ázsiai piacra készültek, ezért nem csoda, hogy nyugati ember nem érti, de igazából keleti sem értheti, ugyanis a szövegeknek nincs értelme, minden szereplő kitalált csing-csong-csüng nyelven beszél.

1. Gyönyörű és gyors

Az elsőben három nő sminkeli magát, de csak az utolsónak sikerül végrehajtania a feladatot, oly módon, ahogy embernek még soha. Figyelemfelkeltő az tény, de nem tudom mennyire jó ötlet a Microsoftnak azzal reklámozni az operációsrendszerét, hogy az asztalba verjük a fejünket.

2. Az érintés ereje

Szintén egy bizarr feladat: dinnyét hámoznak, de mindhárman úgy, ahogy az a valóságban nem lenne kivitelezhető.

3. Multitask – munka és játék

Itt már elfogynak a szavak, nincs mit magyarázni és nincs mibe belekötni. 10/10.

Remélem, maradnak ezen a vonalon és a mocskos anyagiak helyett továbbra is a színtiszta szórakoztatás lesz a céljuk.

(Forrás, VIA)

Szólj hozzá!

fun windows reklám mi

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr455315698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása