Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Anamanaguchi FTW!

ebronit

2013.05.16. 12:34

Anamanaguchi_gyulik_a_penz.gif

Az Anamanaguchi egy négytagú chiptune együttes, azaz régi meghackelt konzolokkal állítanak elő zenét, ők 85-ös Nintendót és Game Boy-t használnak. Ezt ötvözik dallamos rock zenével, a háttérben lehet hallani gitárt és dobot is, ettől lesz a zenéjük különleges és némileg közönségbarát, konkrétan hallgatható.

Az első komolyabb alkotásuk, ami után egy kicsit felfigyelt rájuk a világ a Scott Pilgrim a világ ellen videojáték zenéje volt.

Három év munka után most jelent meg a második stúdióalbumuk az Endless Fantasy, olyan számokkal, mint az "SPF 420" vagy a "(T-T)b". Amit kilehet hozni 8bit-ből, azt ők kihozták és még többet is.

De itt még nem áll meg a történet, valami nagyobbat szeretnének, ezért indítottak egy Kickstarter projektet, amit már csak a kimagasló animgif és hülyeszmájli / karakter arány miatt is érdemes megnézni. Az 50 000 dollár, amire pályáztak már rég összejött, most tartanak 170 000-nél. A pénzből további klipeket fognak készíteni (eddig csak a MEOW-nak van), jobb világítást a koncertjeikre, együttműködést szeretnének más előadókkal, és mindenféle tárgyakat, olyanokat, amiket egy geek együttestől várnánk.

Anamanaguchi_gif_irl.gif

Anamanaguchi_gif.gif

Az adakozóknak jutalomként tárgyakat adnak a MEOW klip forgatásáról, a bandatagok tanítgatnak chiptune zenét csinálni, ha elég pénzt adsz még egy privát koncertet is adnak a házad előtt, aztán otthagyják neked a "szaros kisbuszukat".

Hajrá Anamanaguchi én drukkolok! ♫♪♩ヾ(*◎○◎)ノ♫♪♩

 

Szólj hozzá!

fun zene

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr845302963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása