Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

A hosszú élet titka: szalonna. Vagy nem.

ebronit

2013.05.10. 12:08


A héten ünnepelte 105. születésnapját Pearl Cantrell, a 300 fős texasi kisvárosban, Richland Springsben. Az ilyekor kötelező kérdésre – mi a titka? – pedig annyit mondott: bacon. Azt mondta egyedül ennak köszönheti, hogy ilyen magas kort élt meg, és hogy közel sem érzi magát olyan idősnek, mint valójában.

Miután a felvágottakkal, virslikkel és természetesen szalonnával foglalkozó Oscar Mayer cég meghallotta Cantrell közelgő születésnapját, elküldte hozzá a Wienermobile-t, azaz virslikocsit, és szülinapi ajándékként adott neki egy rakás bacont.

sok_szalonna.jpg

Tudom, hogy elképesztő nyomiság a szalonna után egészségről beszélni, de ha valaki idős emberek szokásaira alapozva szeretné kialakítani életvitelét a hosszú élet reményében, akkor nem árt, ha egynél többet is meghallgat. Ezt tette Dan Buettner, aki bejárta a világot, és megkereste azokat a helyeket, ahol a legtovább élnek az emberek. Próbálta megtalálni a hasonlóságot az életmódjukban, és ebből levonni a következtetést, hogy mi vezet a hosszú és egészséges élethez. Itt a videó magyar felirattal, elöljáróban annyit, hogy sajnos nem a szalonna jött ki győztesnek.

via

Szólj hozzá!

fun tudomány gasztro életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr905292720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása