Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Műholddal hidalták át a CNN híradósai a 10 méteres távolságot

ebronit

2013.05.09. 13:21

7

A híradósokra rájár a rúd mostanság, az egyik élő adásban szentségel, a másik meg három percen keresztül csuklik. Ezt a bizarr jelenetet viszont szándékosan csinálták így, csak nem gondolták, hogy valaki kiszúrja.

CNN_hirado_kocsi.gif

Ugye látszik, hogy mi nem stimmel a képen?

Tegnap reggel a CNN két bemondónője, Ashleigh Banfield és Nancy Grace, műholdon keresztül beszélték meg a clevelandi emberrablás esetét. Ami remek módja a kommunikációnak, azoknak, akik nem ugyan abban a parkolóban állnak, kábé hallótávolságra egymástól. Az első képen ugyan az a kocsi, itt meg ugyan az a busz megy el mögöttük.

CNN_hirado_busz.gif

Sokat dob a felvételen, hogy vérkomoly fejjel, headsetre szorított kézzel folytatják a kommunikációt, miközben akár oda is sétálhatnának egymáshoz, hogy na csá Nancy, mondjad.

Képek, történet innen: theatlanticwire.com.

7 komment

fun hír hupsz

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr605291210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lehuto 2013.05.09. 19:22:59

Ahhoz képest, hogy a CNN mekkora és elvileg mennyire profi csatorna, úgy látszik, semmit sem tanult a karrierje folyamán elkövetett egy-két ordenáré csúsztatásból, amibe sokszor szégyenletesen belesült. Bár az is lehet, hogy itt csak az intercomot próbálgatják... :)

Sterbinszky Tivald 2013.05.09. 21:38:53

@lehuto: cnn-nek van karrierje, meg csusztat, es tanulni is tud???
gratulalok!

mojoking77 2013.05.09. 23:48:09

A csaj amugy betonkemeny (marmint Nancy Grey). Akkora taplo, hogy altalaban elo adasban basszak le a kollegai. Egy elmeny nezni. Sokaig azt hittem, hogy Jerry Springer es a csodaltos TV musora megrendezett, de nem, itt sajnos tenyleg elnek ekkora taplok.....

Circus 2013.05.10. 13:37:30

Egyszer hallottam egy olyan mondást, hogy 'tupírozza a szart'.
Ez kb ideillik, azt hiszem...

Circus 2013.05.10. 13:45:53

@mojoking77:
simán el tudom képzelni, hogy úgy teszik érdekesebbé a híreket (nézettség, ugye), hogy átviszik amolyan taplóságsóba, és nem szakértőnek, de legalább általánosságban tájékozott, intelligensnek kell a riporternek lennie, hanem legyen egy földbuta, egy félhülye, egy okos, egy szép stb...

Lásd MTV. Zenecsatornából nemistudommicsoda.
Vagy a félpucér hírek...

mojoking77 2013.05.10. 15:55:43

@Circus: Van most egy gyilkossagi ugy Arizonaban, ahol egy fiatal csaj az elkoveto, es ugy nez ki halalbuntetest fog kapni. Ezt a picsat allitottak ra teljes mellszelessegben, mint kozvetitot a targyalasrol. Neha -gondolom mazchoizmusbol-odakapcsolok, de kb 2-3 percig birom nezni. Nem tudom eldonteni, hogy ennyire alja, szenzacioehes, rajatszos, e, vagy tenyleg ezt a szerepet osztottak ra a producerek. felek, hogy inkabb az elso... Multkor mar megkerdezte az egyik betelefonalo, hogy akkor az injekciot is szivesen beadna e szemelyesen? A valasz, termeszetesen, sot ez minden igazi amerikai kotelessege....

Circus 2013.05.10. 17:54:50

@mojoking77: cnni vagy ott nézed?
Nem érdekelt annyira, de most, hogy mondod, kiváncsi lettem rá - ezen a héten még nem akadtam ki amerikaiakon :)

Eszerint igazam volt, tényleg így működik
süti beállítások módosítása