Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Redditet ellepték a villámsújtotta trutymók

ebronit

2013.05.04. 13:32

Mindig vicces, amikor egy jól összeszokott, főleg fiatalokból álló internetes közösség rátalál valami rejtélyesre, és aztán közös erővel megpróbálják azt megoldani. Főleg ha az a rejtély így néz ki:

trutymo_1_.jpgAz azonosítatlan tárgy

Annyit lehet tudni, hogy pár napja villám csapott be egy kertbe, és ez maradt utána. Még azt tette hozzá a Reddit thread indítója, hogy amikor megbökdöste gumiszerűnek és puhának tűnt, valamint úgy néz ki, hogy "nincs benne csont".

trutymo_1_helyszin_2.jpgA helyszín

A találgatások azonnal megindultak. Az egyik legnépszerűbb elmélet az volt, hogy ezek földigiliszták, amik valami miatt épp egymáson tekeregtek, amikor beléjük sújtott a villám. Attól olvadtak így egybe, fölvéve ezt a roppant gusztustalan alakzatot.

trutymo_1_megforditva_.jpgAzonosítatlan tárgy megfordítva

Talán a legésszerűbb magyarázat – ami némileg le is hűtötte a kedélyeket – hogy ez egyszerűen egy megolvadt szőrős gumilabda.

szoros_gumilabda.jpg1. számú elmélet

De még mielőtt behalt volna az egész, hirtelen megjelent egy újabb thread, egy újabb trutymóval, ezzel frászt hozva a Reddit nagyon fiatal, vagy nagyon betépett tagjaira.

trutymo_2_.jpg2. számú azonosítatlan tárgy

Ez nekem már tényleg egy gumilabdának tűnik, amit egyszerűen megégetett valaki. Érdekes módon újra lángra kaptak az alternatív elméletek, jobban, mint valaha. Valhogy úgy logikáztak, hogy "mégis mi az esélye annak, hogy két szőrös gumilabdába is belecsap a villám??". Tehát az ügy még lezáratlan, és csak remélni tudom, hogy vesz még pár váratlan fordulatot.

alternativ_elmeletek.jpgElméletek: orgiázó giliszták, hangyászsün, darálthús

I_Want_To_Believe_reddit_trutymo.jpg

Szólj hozzá!

fun mi reddit pfúj

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr565280753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása