Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Eljátszott 2600 dollárt, nyert egy raszta banánt

ebronit

2013.05.01. 13:49

4

nyeremeny_raszta_banan.jpg

Henry Gribbohm elvesztette az összes megtakarítását a manchesteri karneválon, és minden amit fel tud mutatni, az egy kitömött banánfigura, raszta hajjal.

A Tubs and Fun játékkal játszott, aminek a lényege, hogy labdákat kell dobálni egy vödörbe. Azt mondja, amikor gyakorolt még könnyű volt, de amikor elkezdett a nyereményért játszani (Xbox Kinect), valami megváltozott és a labdák elkezdtek kipattogni. Hamarosan dupla vagy semmit játszott, hogy visszaszerezze az elvesztett pénzét, így aztán pár perc alatt 300 dollárt szórt el.

Ekkor hazament, összeszedte a megtakarítását, 2 300 dollárt, és szépen eljátszotta azt is. Tehát pár óra alatt összesen 600 000 forintnak megfelelő összeget cseszett el, egy karneváli játékon.

Másnap följelentést tett a rendőrségen, mert biztos benne, hogy a játék manipulált volt.

Bár a rendőrség még nem fejezte be a nyomozást, de hát persze, hogy trükkös volt a játék, mint az összes többi ilyen.

A próbadobásoknál alapból van egy labda a vödörben, ami elnyeli a többi labda becsapódási erejét, így azok benne maradnak. Élesben viszont üres vödörbe kell a labdákat dobálni, azok meg szépen kipattognak.

boston.cbslocal.com

4 komment

fun angol trükk hupsz

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr85259708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Üregi nyúl (törölt) 2013.05.02. 08:08:44

Ez a megalúzer olyan mélységekben lúzer, hogy hihetetlen. Össz megtakarítása rongyos 2600$ a csóringernek, amit nagy ésszel eljátszik vödörbe dobálással, akkor is, ha közben rájött, hogy nem nyerhet, és végül mindezt ki is rakja a kirakatba. Azt javaslom neki, hogy a banánját dugja föl magának, akkor talán szorul bele valami, ha észnek eddig nem sikerült.

fapisztolybolt · http://fapisztoly.hu 2013.05.02. 08:48:22

Otthon gyakorolhatott volna mielőtt visszamegy.

fapisztolybolt · http://fapisztoly.hu 2013.05.02. 08:51:15

Nem tudom lehetséges e úgy dobni hogy bent maradjon ha menetirányba megpörgetik a labdát mint a Pétanque-ban. Bár ott súlyos és nem rugalmas golyók vannak amitől csak nem fog elgurulni.

2013.05.02. 10:37:40

2600$-ból hány xbox kinecttet vehetett volna? :)
süti beállítások módosítása