Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Elkelt A Táska: újabb csapás a rezsidémonra!

ebronit

2013.04.30. 05:58

Öt nap licitálás után elkelt Rogán Antal táskája. A vevő Jougyert névvel regisztrált be a Vaterára 3 nappal ezelőtt – nyilván csak ezért az aukcióért.

A végösszeg 1 100 000 forint, de ennél több is lehetett volna: Rogan felesége állította le a licitet, mert "a táska eredeti árának többszöröse jött össze, úgy érzem, ennél több már nem várható érte", és hogy "az adományt váró család a lehető leghamarabb megkaphassa a támogatást".

A hozzászólásokat itt el lehet olvasni, elég brutálisak, csoda, hogy csak párat töröltek. Az utolsó kettő Rogán-Gaál Cecíliáé: egyfelől örül, hogy sokan megértették, hogy ez egy jótékonysági licit és a pénz nehéz helyzetben lévő emberek megsegítésére lesz felhasználva, másfelől szomorú, amiért sokan ezt is politikai harctérnek tekintették.

A pénzből egy nehéz helyzetben lévő belvárosi család rezsitartozását fogják kifizetni.

Mindenféle politikai csatározás nélkül, én csak simán nagyon örülök, hogy újabb csapást sikerült mérni a rezsidémonra!

Rogan_ujabb_csapast_mer_a_rezsidemonra.gif

Szólj hozzá!

politika magyar hír dráma

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr195253731

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Parasztvakítás „luivuttonnal” és muskátlival 2013.05.07. 18:12:27

Egy hete bebújt sznobtáskája mögé Rogán Antal, és így nem kell a trafikos haverjairól vagy a Kossuth tér letarolásáról beszélnie. Minden porcikám tiltakozott ellene, hogy egy politikus személyes tárgyairól írjak, mert azt gondolom, hogy a mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása