Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Nem is néznek ki ugyan úgy a Dél-Koreai szépségversenyzők

ebronit

2013.04.28. 08:43

miss_DAEGU_2013.gif

Hát ezt jól beszoptam. Leginkább az tévesztett meg, hogy minden második erről szóló külföldi cikknek már a címében benne volt, hogy „NEM PHOTOSHOP”. Mióta hazudnak az interneten?? A másik meg, hogy tetszett a sztori. Szóval a leírtakkal ellentétben az igazság az, hogy:

1. Nem Miss Korea 2013, hanem Miss Daegu 2013. Daegu egy 2,5 milliós nagyváros Észak-Korea közepén, az ottani verseny nyertese indulhat majd Szöulban a Miss Korea 2013 címért.

2. A versenyzők mégsem klónok/húszas ikrek/Samsung Robotok, hanem teljesen normális emberek. Egyszerűen csak egy beállított képen ugyan úgy mosolyognak, ugyan úgy sminkelték ki őket, a képek pedig ugyan úgy lettek agyon effektezve. De ezek csak képek, a valóságban így néznek ki:

Igazi_Del-Koreai_versenyzok.jpg

Itt pedig egy videó:

Egyediek, amennyire egy szépségverseny résztvevői egyediek lehetnek. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem estek át plasztikai műtéteken, de ez már az ő privát dolguk.

Ez a Kotaku cikk nyitotta fel a szemem.

Szólj hozzá!

hupsz Dél-Korea

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr145250475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása