Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Frizura japánból: paradicsom

ebronit

2013.04.28. 06:11

A japánok mindig is szerették az extrém frizurákat, a nyugati fiatalok hozzájuk képest ministránsfiúk. Persze ott sem rohangál mindenki ciklámen hajkölteményekkel, de ahol városrészenként változik az aktuális trend, és komplett divatirányzatok épülnek a hagyományos értelemben nem éppen jólfésült manga karakterekre, ott nem lehet kitűnni egy fél centis diszkó tarajjal.

Erett_paradicsom_haj.jpg

A frizurának érett paradicsom a neve. Az oszakai Trick Store-ban készült, a város hipszter negyedében, Amemurában.

Erett_paradicsom_haj_.jpg

Persze nem ez az elterjedt hajviselet a japán tiniknél sem, legalábbis egyelőre. Itt van még egy pár kép a Trick Storeból, és más fodrászatokból.

JapanHajkoltemeny1.jpg

JapanHajkoltemeny2.jpg

JapanHajkoltemeny3.jpg

JapanHajkoltemeny4.jpg

Hogy van-e ezeknek értelme a figyelemfelkeltésen kívül, mármint, hogy szebbek lesznek-e tőle, azt én nem tudom. Nekem személy szerint – és egy kicsit félve mondok ilyet egy fotósorozat után, amin a szereplők egy részének nem tudom megállapítani a nemét – amelyik lány tetszik az nem a haja miatt, hanem annak ellenére.

Szóval mondhatjuk, hogy túlmennek a határon, de szerintem inkább csak mókásak és érdekesek.

kotaku.com

Szólj hozzá!

divat cuki Japán

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr545250327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása