Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Miss Korea 2013: mintha testvérek indulnának

ebronit

2013.04.26. 09:31

miss_korea_2013.jpg

Amikor még régebben a dél-koreai plasztikai műtétekről nézegettem képeket, arra gondoltam, hogy ez nagyon durva, de teljesen érthető, hiszen mégiscsak csúnya emberekből lesznek szépek.

A Miss Korea 2013 versenyzői viszont nem egyszerűen csak szépre, hanem konkrétan pontosan ugyan olyanra plasztikáztatták magukat. Gondolom még a smink is közrejátszik, de tényleg olyan, mintha húszas ikrek indulnának.

miss_korea_2013_2.jpg

És ez nem csak a fehér embernek tűnik így. Redditen több helyi is kifejtette, hogy azért ennyire hasonlóak, mert ugyan azokon a műtéteken (szemplasztika, orrplasztika, homlokimplantátum, állkapocsműtéteken) mentek keresztül. Szöul egyes részein minden nő testvérnek néz ki, a helyiek csak ’Samsung Robotoknak’ hívja őket.

Kifejtették azt is, hogy a koreai nők alapból egyáltalán nem így néznek ki, egész műtét-sorozatokon kell keresztülmenniük, hogy elérjék ezt a tökéletesnek gondolt fehér-ázsiai kinézetet. A legfurcsább pedig a gyerekükkel látni őket, olyan mintha adoptáltak lennének.

Sok sikert a zsűrinek.

Update: Mégsem néznek ki ugyan úgy.

thedailywhat.tumblr.com

Szólj hozzá!

Dél-Korea

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr965247707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása