Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

4chanen fenyegetett, bezártak 20 iskolát

ebronit

2013.04.23. 10:31

4chan_fenyegetes.jpg

"Holnap lelövöm a hollandtanáromat, és annyi tanulót, amennyit csak tudok." – hétvégén írta ezt valaki névtelenül 4chan-re, és még egy képet is közölt, amin egy pisztoly látszik. Később felfedte azt is, hogy egy holland városban, Leidenben fog lövöldözni és lesz nála egy üzenet, ami majd megmagyarázza a tettét.

Valószínűleg a múltkori lövöldözésnek is köszönhetően komolyan vették a fenyegetést, a kormánynak már vasárnap este sikerült bejelenteni, hogy több mint 20 iskolát bezárnak. Hétfőn több ezer gyerek maradt otthon.

A hatóságnak nem kellett sok idő a letartóztatáshoz: hétfő délután elfogták a fenyegetőt. A holland British School korábbi tanulója volt, 2011-ben rúgták ki rossz magaviselet miatt.

Leiden polgármestere, Henri Lenferink, azt mondta nem szerették volna túlreagálni, de miután hétfőig nem sikerült elfogni – annak ellenére, hogy az FBI segítségét is igénybe vették – muszáj volt bezárni az iskolákat. "Lehet, hogy csak egy morbid vicc, de semmilyen kockázatot nem akartunk vállalni."

theverge.combbc.co.uk

Szólj hozzá!

hír holland bűn 4chan

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr815242624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása