Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Dr. Kim Dzsongun

ebronit

2013.04.11. 20:12

kim_swag.jpg

Az észak-koreai fenyegetőzések óta csak úgy ömlenek a Kim Dzsongun mémek az internetet. Már önmagában a North Korea Memes Facebook oldal arról árulkodik, hogy a világ egyszerűen vágyik az atomra.

észak-korea twitter.pngÉszak-Korea hivatalos Twittere

Ezt tetézte az Anonymus csoport múlt heti akciójával. Először bejelentették, hogy elloptak 15000 észak-koreai jelszót, majd másnap átvették a hatalmat észak-korea hivatalos Twitter és Flickr felhasználója, és sok észak-koreai honlap fölött. Az Uriminzokkiri felhasználóneveket (ami azt jelenti „Nemzetünk”), még mindig nem sikerült visszaállítaniuk. A Flickren nincs semmi, a Twitteren meg még mindig a tangózó Anonymusok vannak beállítva profilképnek, legutóbb április 7-én írtak.

Kim Jong-un apró pénisze.pngSoha ne nyomd fullba a kretént!

Egy Pastebin bejegyzésben pedig többek között kifejtik, hogy nagyon sajnálják Kim Dzsongunt amiért kis pénisz szindrómában szenved, de ezen nem fog segíteni ha atommal fenyegetőzik, viszont ha megnyitná az országot az igazi internet előtt, már látott volna több ezer termékreklámot ami megoldást nyújtana a problémájára. Az uriminzokkiri.com propagandaoldal jelszavait is feltették a netre. Úgy néz ki az észak-koreai adminok nem nagyon törődnek a jelszavak titkosításával, a felhasználók meg nagyon szeretik jelszónak az 12345-öt.

Egy szó mint száz, új Kim Dzsongun viccekre szükség van mint egy falat kenyérre.

Itt van mindjárt egy jó Írországból ami azért különleges, mert végre nem monitorra, hanem falra készült.

Dr. Kim Jong-un.jpgEGY MILLIÓ DOLLÁRT!!!4!!

Dr. Genya hasonlat nagyon találó. A dublini képet Solus festette, itt lehet megnézni a többi művét.

Itt pedig egy karikatúra Kínából, ami meg azért különleges, mert különleges.

Kim karikatúra.jpg

A képet Johnny Won tette föl Sina Weibora, és azt ábrázolja amint a Superman köpenyes Kim Dzsongun egy emelvényen állva lepisili Amerikát, Japánt, és Dél-Koreát, miközben a háttérben álló bölcs Kína valami olyasmit mond, hogy "Hülyegyerek, halált hozol magadra". Számomra rejtély, hogy az ázsiai-Obama-fejű, Schwarzenegger-testű félmeztelen Amerika, miért úgy lett ábrázolva, mintha a többiekkel ellentétben, kifejezetten örülne a rá zúduló aranyesőnek.

forrás: readwritecmp.hku.hk

Szólj hozzá!

fun Észak-Korea Kim Dzsongun

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr505217374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása