Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

One-man band utcazenészek

ebronit

2013.04.08. 13:15

OneManBand_EgySzemelyesZenekar.jpg

Cigo Man Band

Különböző videókkal már rég óta fönt van az interneten. Van saját facebook oldala is, ahol meg lehet nézni, hogy hol fog zenélni. Amúgy a szerb S.A.R.S. zenekartól játssza a Budjav Lebac című számot, amit érdemes eredetiben is meghallgatni, mert elég fasza dal kenyérről, Nutelláról és penészről.

Funny Tombow

Több videója is elérhető a youtube csatornáján, a japán földrengés áldozatainak próbál pénzt gyűjteni. Plusz pont a buborékokért.

Bandaloni

Youtube csatornájahonlapja,  ha valaki esetleg föl szeretné bérelni a Luigi formájú kanadai zenészt.

Arthur Nakane

1937-ben született és több mint 40 éve zenél. 2000-ben dokumentum film készült róla (Secret Asian Man) és szerepelt az America's Got Talent-ben.
Elektromos gitár, harmonika, három szintetizátor, csörgődob, cintányérok és saját maga által épített basszus pedálsor. Ebben a videóban a House of the Rising Sun-t játssza kissé japánosított verzióban egyszerre minden végtagjával. 2. perctől indul.

Ramblin' Dan and the Professor World Band

Honlapjáról kiderül, hogy volt amikor majdnem 20 kilós volt a felszerelés amit a hátán hordott, a videón egy erősen leegyszerűsített változat van. Itt egy kissé kaotikusabb, beöltözéssel együtt.
"Kétszer is megtörtént, hogy a műsor után egy mókus jelent meg, és diót dobott a borravalós vödrömbe!!! Esküszöm, hogy ez tényleg megtörtént, tanúim is vannak."

Persze nincs az a szerkezet ami fölvenné a versenyt egy kutyával

Szólj hozzá!

fun zene YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr435206075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása