Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

A Dokik főszereplője filmet rendez, Kickstarteren gyűjt hozzá pénzt

ebronit

2013.04.24. 15:36


Zach_Braff.jpg

Zach Braff (Dokik főszereplője, A régi környék rendezője, főszereplője) filmet rendez, ehhez gyűjt pénzt a Kickstarteren. A bemutató videóban többek között feltűnik Jim Parsons (Sheldon a Big Bang-ből) és Donald Faison (Zach spanja a Dokikból).

Wish I Was Here lesz a címe, ha összejön hozzá 2 000 000 dollár. Ez soknak tűnik, de film kapott már 5 000 000-t is, jelenleg 125 000-nél tart és percről-percre növekszik a felajánlott pénz.

A film Aidan Bloomról fog szólni, egy küszködő színészről, aki 35 évesen még mindig nem találta meg élete célját. Feleségével és gyerekeivel anyagi gondokkal küzdenek, miközben Aidan arról álmodozik, hogy ő a nagyszerű Űrlovag, aki gyerekkora óta akart lenni.

A forgatókönyvet Zach a testvérével írta, Adammel. 

A film legköltségesebb része valószínűleg a sok fantáziajelenet lesz, emellett szeretnék 35mm-es filmre forgatni. Az operatőr Lawrence Sher (A régi környék, Másnaposok), de a színészek és a helyszínek, az összegyűjtött pénz függvénye, kivétel a főszereplő akit nyílván Zach Braff alakít majd.

FANTASY-FOREST_SEQUENCE.jpg

Szólj hozzá!

film startup

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr225244851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása