Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Három képben

ebronit

2013.04.19. 02:18

Még tavaly decemberben jelent meg egy cikk az indexen, hogy a Serengeti Nemzeti Park területén, mozgásérzékelős kamerák által lefényképezett állatok azonosításában lehet segíteni a neten. A cikkre érkezett lájkok alapján rajtam kívül nem sokan szórakoztak ezzel, pedig egész érdekes volt, a végén már egy belógó farokvégből felismertem a thomson-gazellát. Yeah.

Most eszembe jutott, aztán kiválogattam a kedvenc képeimet. A kamera általában hármat fényképezett, szóval valamennyire a mozgást is lehet követni. Némelyik úgy bámul a kamerába, mintha épp profilképet csinálna facebookhoz.

(Ha a képre rákattintasz megáll, ha megint rákattintasz elindul, legalábbis az általam próbált böngészőkben, ha engedélyezve van a JavaScript.)

1. Pávián

2. Füles keselyű

3. Gepárd

4. Zebrák

5. Hiéna

6. Varacskosdisznók + thomson-gazella

7. Villásfarkú szalakóta

8. Zebra

9. Nevetségesen Fotogén Oroszlán

10. Oroszlánkirály

11. Szervál

12. Thomson-gazella

A projekt már véget ért, de a képek még fönt vannak: snapshotserengeti.org.

Szólj hozzá!

afrika állat cuki

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr665233723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása