Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

A denveri reptéren megpróbálták elvenni Csubakka fénykardját, de a Twitter segített

ebronit

2013.06.09. 16:24

3

peter_mayhew_csubakka.jpg

Na jó, igazából nem is Csubakka fénykardját, hanem a Csubakkát játszó színész, Peter Mayhew fénykardnak kinéző sétapálcáját akarták elvenni, amikor a denveri Comic Con fesztiválról szeretett volna hazarepülni Texasba. A biztonsági őrök fegyvernek nézték a sétabotot.

„Nem engedtek keresztül a reptéren a sétabotommal! Hatalmas embernek, hatalmas sétabot kell. Az apró sétabot úgy törik, mint a fogpiszkáló. Ezen kívül a fénykardom menő. Hiányozna.” – mondta a 218 centi magas színész.

Ezután Twitteren értesítette 22 000 követőjét a történtekről, amiről hamarosan az American Airlines is értesült. A légitársaságnak sikerült meggyőzniük a biztonságiakat, hogy csak egy sétapálcáról van szó, és nem veszélyes fegyverről, így visszakaphatta az egyedi készítésű botját. Happy End.

 

Peter Mayhew – aki 14 éves volt, amikor diagnosztizálták nála a gigantizmust – egy angliai kórházban dolgozott, amikor fölkérték Csubakka szerepére. Miután elkészültek a filmek visszatért Angliába, de továbbra is sokat járt Amerikába a sci-fi találkozókra. Egy ilyen találkozón jött össze feleségével is, akivel jelenleg Texasban nevelnek csirkéket és kecskéket.

Ha valakit érdekel Peter Mayhew, esetleg Csubakka, vagy a vukik világa, érdemes követni a Twitterét: TheWookieeRoars.

vuki_rajongok.jpg

Forrás

3 komment

film híresség

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr555352623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.06.10. 19:16:48

@doggfather: ja, azoknak ilyen lézerszámszeríjuk van nem? Mondjuk az is fasság.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.12. 13:12:38

@Wind Callman tér: az biztos, hogy fénykardja csak a jediknek van.
süti beállítások módosítása