Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Dove Real Beauty: Heregolyók

ebronit

2013.05.02. 21:45


Dove_golyokkal.png

A Dove Real Beauty Sketches reklámvideó most áprilisban jelent meg az interneten. A videóban Gil Zamora művész rajzol le hét nőt, először a saját leírásuk alapján, aztán pedig egy másik, ismeretlen nő leírása alapján, akivel az alany korábban beszélgetett pár percig.

Később összehasonlítják a két portrét: a nők saját magukat nagyon kritikusan festik le, megemlítve és felnagyítva minden vélt vagy valós testi hibájukat, míg az ismeretlen nő leírása alapján készült rajz sokkal szebb nőt ábrázol. A reklám kifejezetten megható, már majdnem 40 millióan látták.

Pár napra rá készült el egy valószínűtlenül jó paródia, amiben férfiak szemszögéből játszották újra a reklámot. Ők nem küzdenek önértékelési problémával.

Itt pedig a legújabb, amiből kiderül, hogy a férfiak sem tekintik tökéletesnek minden testrészüket.

Talán soha nem láttam még ilyen felemelő videót, mostantól egészen másképp tekintek önmagamra.

Szólj hozzá!

fun reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr935262994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása