Facebook

Címkék

- Összes -

Legújabb kommentek

Születéskor elválasztott ikrek találtak egymásra

ebronit

2013.04.09. 19:43

Miután Anaïs Bordier - Londonban élő francia tanuló - meglátta az amerikai színész Samantha Futermant ebben a  YouTube videóban, azonnal észrevette, hogy mennyire hasonlít rá. Elkezdett kutakodni Samantha blogjaiban, ahol hamar megtalálta, hogy mindketten 1987. november 19-én születtek, és mindkettőjüket adoptálták. Ekkor küldött neki egy Facebook üzenetet, és hamarosan rájöttek, hogy valószínűleg ikertestvérek. Twitteren, Facebookon, és Skype-on próbálják behozni az eddig külön töltött 25 évüket. Még egy Kickstarter projectet is indítottak, hogy támogatókat szerezzenek az első találkozásuk dokumentálásához, és a DNS tesztre, ami bebizonyítaná, hogy tényleg rokonok. Itt van Samantha YouTube csatornája, ahol meg lehet nézni a többi csodás videót.

Sok érdekes történet született már egypetéjű ikrek egymásra találásából, a legtöbb Dr. Thomas Bouchardnak köszönhető aki évtizedekig tanulmányozta az egypetéjű ikreket, hogy megtudja az ember személyisége mennyire köszönhető a genetikának, és mennyire a környezeti hatásoknak.

James Arthur Springer és James Edward Lewis

James Arthur Springer és James Edward.jpg James Arthur Springer és James Edward Lewis forrás

39 éves korukban találkoztak, miután az anyjuk lemondott róluk és egy hónapos korukban külön családhoz adoptálták őket. Mindketten feleségül vettek egy Linda nevű nőt, majd elváltak, és újraházasodtak egy Betty nevűvel. Mindketten a mechanikai rajzok és az ácsmesterség iránt érdeklődtek, az iskolában mindketten a matekot szerették, és az olvasást utálták. Ugyan annyit cigiztek és piáltak, ráadásul ugyan azokat a márkákat szerették, és ugyan abban a napszakban szokott fájni a fejük. Mindkettőjük kutyáját Toynak hívták. Persze sok különbség is volt köztük: máshogy fésülték a hajuk, egyikük inkább beszédben, másikuk inkább írásban fejezte ki magát jobban, és bár mindketten kétszer házasodtak, egyikőjük eljegyzett egy harmadik nőt.

Daphne Goodship és Barbara Herbert

Daphne Goodship és Barbara Herbert.jpgDaphne Goodship és Barbara Herbert forrás

40 évesen találkoztak először. Debbie zsidó vallásúnak nevelkedett, Sharon pedig katolikusnak. Találkozásuk után kiderül ugyan abban az évben volt vetélésük, majd szültek két fiút és egy lányt ugyan abban a sorrendben. „Kacagó ikreknek” is nevezték őket, mert nevetésük, a jellegzetes kézmozdulatukkal együtt, teljesen megegyezett. Ők úgy gondolták azért hasonlítanak ennyire, mert nem találkoztak egymással, így nem is versenyeztek és szabadon kifejezhették saját 'genetikájukat'. 

Bridget Harrison és Dorothy Lowe 1945-ben egy angliai kisvárosban születtek, néhány hónaposak voltak, mikor elválasztották őket egymástól. 34 év múlva találkoztak, és annak ellenére, hogy az eltelt évtizedeket külön töltötték rengeteg mindenben hasonlítottak: ugyanazt az írót kedvelték, ugyanazt a keresztnevet választották fiaiknak (Richard Andrew és Andrew Richard). A lányukat Katherine Louise-nak és Karen Louise-nak hívták. Dorothy először szintén Katherine-nek akarta nevezni, de egy rokon kedvéért Karenre változtatta. Ugyanabban az évben vezettek naplót és egyazon időben is fejezték be a naplóírást. Ugyanolyan parfümöt használtak. Ugyan annyi volt az IQ-juk. Mindkét nő két karkötőt és hét gyűrűt viselt. Mindkettőjük macskáját Tigrisnek hívták.

Szólj hozzá!

cuki ikrek

A bejegyzés trackback címe:

https://ebronit.blog.hu/api/trackback/id/tr535213927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása